Glasseret hamburgerryg

Glasseret hamburgerryg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Hamburgerryg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Glasseret hamburgerryg, billede 4 Glasseret hamburgerryg, billede 1 Glasseret hamburgerryg, billede 2 Glasseret hamburgerryg, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1000 gram Hamburgerryg. kogt
40 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
125 gram Brun farin 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
Rasp 1 tsk. vejer ca. 2 gram.
1 spsk. vejer ca. 6 gram.
1 dl. vejer ca. 43 gram.
Sennep 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 16 gram
1 dl. 95 gram
   
Opskrift:
Den ovnstegte eller kogte, flåede hamburgerryg smøres med sennep og drysses med farin eller sukkerblandet rasp. Smørklatter lægges på.

Glaseres i ovnen 10 min. ved 250 grader C. alm. ovn eller ca. 4 min. under grill.

Hamburgerryg kan også glaseres som nellikekrydret skinke.





karakterer:
Opskriften er vist 83542 gange,
og udskrevet 1550 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (27 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 8322 (1981 kcal)
KJ pr. Pers. 2080 (495 kcal)
Vægt ialt 1165 gram
Vægt pr. Pers. 291 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 714 KJ (170 kcal)
Protein 15.8 gram
Fedt 7.0 gram
Kulhydrat 11.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-11-06 17:08:05
Svar til 2009-09-19 19:43:41: Hamburgerryggen koges i rigeligt letsaltet vand (jeg brugte ca 2 tsk) i ca 45 minutter, og lader derefter stegen trække så 30 minutter i vandet.

  -   2009-09-19 19:43:41
Hvordan koger man og i hvor lang tid...?

  -   2005-01-01 01:01:01
Fin og billig ret.

  -   2005-01-01 01:01:01
Rigtig fin smag, med årstidens grøndsager til.