Glasseret hamburgerryg
Hovedingrediens : Svinekød - Hamburgerryg Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Den ovnstegte eller kogte, flåede hamburgerryg smøres med sennep og drysses med farin eller sukkerblandet rasp. Smørklatter lægges på.
Glaseres i ovnen 10 min. ved 250 grader C. alm. ovn eller ca. 4 min. under grill. Hamburgerryg kan også glaseres som nellikekrydret skinke. |
|
Opskriften er vist 83542 gange,
og udskrevet 1550 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (27 stemmer) |
|
Kommentarer dianna.dk - 2011-11-06 17:08:05 Svar til 2009-09-19 19:43:41: Hamburgerryggen koges i rigeligt letsaltet vand (jeg brugte ca 2 tsk) i ca 45 minutter, og lader derefter stegen trække så 30 minutter i vandet. anonym - 2009-09-19 19:43:41 Hvordan koger man og i hvor lang tid...? Holm. - 2005-01-01 01:01:01 Fin og billig ret. anonym - 2005-01-01 01:01:01 Rigtig fin smag, med årstidens grøndsager til. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne