Italiensk højrebsteg
Hovedingrediens : Oksekød - Oksehøjreb med ben Oprindelsesland : Italien Indsendt : |
|
|
Tomatsaucen:
Skold og flå tomaterne, dåsetomater skal blot dryppe af. Fjern kernerne og skær tomatkødet i små stykker. Pil og hak løget, hak hvidløgene fint. Varm 2 spsk olie op i en gryde og svits løget klart. Tilsæt hvidløget og lad det svitse med et øjeblik uden at brune. Tilsæt tomatkødet og krydderurterne og lad saucen koge igennem. Tag den fra varmen. Krydr kødet let med peber. Varm 3/4 dl olie op i en stegegryde og brun kødet på alle sider, krydr let med salt. Dæmp varmen og hæld tomatsaucen over, læg låg på og lad kødet stege 35-40 min ved svag varme. Vend kødet når halvdelen af stegetiden er gået. Tag kødet op af gryden og læg det på et varmt fad, dæk det let til og lad det stå og trække 5-8 min. Løsn kødet fra benet og skær det i skiver på skrå. Anret kødskiverne på et serveringsfad og fordel tomatsaucen over. Tips: Bov, tykkam eller klump kan bruges. Så må stegetiden godt og vel fordobles. Løse ris gerne kogt med lidt safran eller smørvendt pasta ledsager fint. Eller flûtes samt fx bønnesalat af hvide bønner. |
|
Opskriften er vist 27129 gange,
og udskrevet 641 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.1 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne