Citronpasta
Hovedingrediens : Pasta - Spaghetti - Diverse pasta Indsendt : |
|
|
Vend citronsaft, citronskal, salt, peber, olivenolie og basilikum sammen til en dressing. Kog pastaen efter anvisning på pakken, og vend den nykogt pasta sammen med citrondressingen. Kan yderligere pyntes med høvlet parmesan eller ristede pinjekerner.
Tips: lækker til næsten al lyst kød og fisk. |
|
Opskriften er vist 16170 gange,
og udskrevet 231 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.9 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Inge V. - 2010-06-18 17:34:58 Ifølge Forbrugerinf lille pjece "tal og tider i køkkenet", beregner man 125-150 g frisk pasta pr. person. Hvis der anvendes tørret pasta er mængden 75-100 g pr. person. Lise - 2009-01-07 14:40:42 Har tænkt mig at lave denne pastaret, for den ser lækker ud! men der står ikke hvor mange personer den ca. er lavet til. da jeg ikke er særlig god til det med lige at kunne sige et ca. tal, ville det vare herligt hvis nogen gad finde på et eller andet! mange tak... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne