Æblekage med smuldredej 04

Æblekage med smuldredej 04, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 8 Pers.
Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Frugt - Æbler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Æblekage med smuldredej 04, billede 4 Æblekage med smuldredej 04, billede 1 Æblekage med smuldredej 04, billede 2 Æblekage med smuldredej 04, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
30 gram Havregryn, finvalsede 1 tsk. 1.5 gram
1 spsk. 5 gram
1 dl. 30 gram
60 gram Speltmel, sigtet 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
0.5 dl. Hasselnødder 1 dl. hele hasselnødder vejer ca. 60 gram
0.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1 spsk. Honning 1 tsk. 7 gram
1 spsk. 20 gram
1 dl. 150 gram
0.5 dl. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

   
600 gram Æbler 1 mellemstort æble vejer ca. 80 g. skrællet vægt

1 dl. revet æble vejer ca. 70 gram.
0.5 dl. Æblejuice
Kanel, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7 gram
1 dl. 50 gram
   
Opskrift:
Bland de første 6 ingredienser til en smuldret masse.

Skræl æblerne, skær dem i både og fjern kernehuset. Smør et ildfast fad med lidt olie, læg halvdelen af æblestykkerne i bunden og overhæld med æblejuice, blandet med kanel.

Drys halvdelen af smuldredejen over æblerne, fordel resten af æblerne ovenpå og drys over med den sidste del af dejen.

Bag i ovnen ved 180 grader C alm. ovn i ca. 40 minutter og server kold eller varm.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Æbletærte med smuldredej

karakterer:
Opskriften er vist 72910 gange,
og udskrevet 1041 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.1    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 5218 (1242 kcal)
KJ pr. Pers. 652 (155 kcal)
Vægt ialt 787 gram
Vægt pr. Pers. 98 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 663 KJ (157 kcal)
Protein 2.2 gram
Fedt 8.4 gram
Kulhydrat 19.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu