Salviestegt unghanebryst
Hovedingrediens : Andet Fjerkræ - Unghane Indsendt : Red : |
|
|
Brystet fra unghanen deles i to og lægges på ovnfast plade. Salvie, løg, brød og smør blendes til harmonisk masse og smøres op på pergamentpapir. Stilles på køl. Når salviesmørret har sat sig, skæres det ud, så det dækker bryststykkerne. Bages i ovn v. 220° i 20 min.
Garniture Pastaen koges på normal vis med salt og olie. Brøndkarsen blendes, og 1 dl kogende fløde hældes op i blenderen og smages til med salt og peber. Sigtes tilbage i gryden, hvor fløden har kogt. 1 helt hvidløg deles i to med lidt smør på toppen. Bages 20 min. sammen med unghanen i forvarmet ovn v. 220°. Som pynt kan bruges f.eks. syltet græskar, purløg stegt i lidt olie på pande, frisk basilikum - generelt alt, hvad der let og ferskt. |
|
Opskriften er vist 21823 gange,
og udskrevet 331 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne