Grøntsagspate
Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager Indsendt : Red : |
|
|
Rødbede, løg, gulerod og selleri rives på de fineste på rivejernet.
Porre skæres i meget tynde skiver og svitses i smør. I en gryde, til de er gyldne. Derefter blandes det hele sammen med krydderier. Steges i et ildfast fad med låg ved 200 grader i ca. 1 time. |
|
Opskriften er vist 20555 gange,
og udskrevet 212 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne