Avokadosalat med Parmesanost
Hovedingrediens : Grøntsager - Avocado Indsendt : |
|
|
Skær salaten i strimler og kom dem i en salatskål eller på 4 små tallerkner.
Skræl agurken og skær den i tynde skiver. Skyl og rens porren og skær den i meget tynde strimler. Læg agurk og porre oven på salaten.
Skræl avocadoerne og skær dem i tynde skiver. Dryp med citronsaft så avocadokødet ikke bliver mørkt. Anret skiverne oven på agurk og porre.
Bland alle ingredienserne til dressingen. Smag til med salt og peber.
Hæld dressingen over salaten eller servér den i en lille skål ved siden af
Det smager bedst hvis du bruger frisk, nyreven par mesanost. Det kan bedst betale sig at købe et stykke og rive den selv. Får du købt for meget, kan den bruges til en pastaret.
|
|
Opskriften er vist 23340 gange,
og udskrevet 502 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Julius - 2014-06-03 17:07:55 Parmasanost kan aldrig på nogen måde blive vegetarisk da det er lavet på animalsk osteløbe -det gælder i øvrigt de fleste ost. Benyt kun oste lavet på mikrobiel osteløbe hvis du er vegetar! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne