Italiensk farsrulle med kartoffelgratin

Italiensk farsrulle med kartoffelgratin, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Blandet kød - Okse - Svinekød

Oprindelsesland : Italien

ItalienKilde : Augustenborgs opskriftsamling

Indsendt :     

Ingredienser:
3 skiverafskorpet franskbrød
2 dl.mælk
250 g.hakket svinekød
250 g.hakket oksekød
1 æg
1 tsk.groft salt
 friskkværnet peber
1 tsk.tørret oregano
 
 Fyld af:
1 hakket zittauerløg
3 spsk.friskhakket persille
100 g.mild ost
 
 Kartoffelgratin af:
1 kg.kartofler
2 spsk.finthakket zittauerløg
2.5 dl.mælk
2.5 dl.piskefløde
1 æg
2 tsk.groft salt
 friskkværnet peber
25 g.smør
 
 Tilbehør:
 Tomatsalat
 
Opskrift:
Fars
Udblød franskbrødsskiverne i mælk. Rør brødblandingen med kød, æg og krydderier. Bred farsen ud på et stykke bagepapir i en firkant (20 x 30 cm) Fordel løg og persille sammen med ost i tynde skiver over farsen. Rul denne som en roulade fra den korte side. Læg farsrullen uden bagepapir i et smurt ovnfast fad. Bages i ovnen ca. 60 minutter ved 200 grader. (sammen med kartoffelgratinen)

Kartoffelgratin
Skræl kartoflerne og skær dem i tynde skiver. Læg dem lagvis med løg i et fladt, smurt ovnfast fad. Pisk fløde, mælk, æg, salt og peber sammen og hæld blandingen over kartoflerne. Fordel smørklatter over. Bages i ovnen sammen med farsrullen i 60 minutter ved 200 grader.





karakterer:
Opskriften er vist 25944 gange,
og udskrevet 843 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-07-31 14:45:32
Det er total fusk!!! opskriften er taget lige ud af en "kopiering ikke tiladt bog" (Karolines køkken)