Italiensk farsrulle med kartoffelgratin
Hovedingrediens : Blandet kød - Okse - Svinekød Oprindelsesland : Italien Kilde : Augustenborgs opskriftsamling Indsendt : |
|
|
Fars
Udblød franskbrødsskiverne i mælk. Rør brødblandingen med kød, æg og krydderier. Bred farsen ud på et stykke bagepapir i en firkant (20 x 30 cm) Fordel løg og persille sammen med ost i tynde skiver over farsen. Rul denne som en roulade fra den korte side. Læg farsrullen uden bagepapir i et smurt ovnfast fad. Bages i ovnen ca. 60 minutter ved 200 grader. (sammen med kartoffelgratinen) Kartoffelgratin Skræl kartoflerne og skær dem i tynde skiver. Læg dem lagvis med løg i et fladt, smurt ovnfast fad. Pisk fløde, mælk, æg, salt og peber sammen og hæld blandingen over kartoflerne. Fordel smørklatter over. Bages i ovnen sammen med farsrullen i 60 minutter ved 200 grader. |
|
Opskriften er vist 25933 gange,
og udskrevet 843 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2010-07-31 14:45:32 Det er total fusk!!! opskriften er taget lige ud af en "kopiering ikke tiladt bog" (Karolines køkken) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne