Saftigt citrusbrød
Hovedingrediens : Citrusfrugt - Appelsin Indsendt : |
|
|
Kom rugmelet i en skål og hæld det kogende vand over.
Rør det godt sammen, dæk skålen med et fugtigt viskestykke og lad det stå natten over eller mindst 3 timer.
Rør gæren ud i yoghurt og tilsæt salt og marmelade. Rør det i rugmelsblandingen sammen med hvedemel og ælt det igennem til en fast dej. Lad det hæve tildækket 1 time. Tag dejen ud på bordet og ælt den smidig, tilsæt evt. lidt hvedemel om nødvendigt. Del dejen i 3 lige store stykker, form dem til brød og sæt dem på plader med bagepapir. Lad dem efterhæve til de ser lette og porøse ud, ca. 40 minutter. Bag brødene ved 175 grader nederst i ovnen i ca. 1 time og 15 minutter. Lad dem afkøle pakket ind i viskestykker. |
|
Opskriften er vist 3457 gange,
og udskrevet 78 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Dorthe - 2007-02-07 09:42:25 Der kunne godt være lidt mere smag i med f.eks. med lidt revet muskatnød |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne