Pebersteaks
Hovedingrediens : Oksekød - Oksemørbrad øvrigt Kilde : Bjørn Kok Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Start med at skylle bagekartoflerne, pak dem i staniol og sæt dem i en 200 grader C. varm alm. Ovn, de skal bage 1½-2 timer alt efter størrelse.
Tilbehør: Skalotteløg pilles og koges halvmøre i rigeligt letsaltet vand, groft snittet porretop og peberfrugt ringe gives et opkog med løgene til slut. Tages op og sættes til side. Kantareller børstes rene for jord Tomat skæres i både. Skær 2 store steaks ud af mørbraden eller bestil ved slagteren. Drys steaksene med rigeligt knust sort peber og krydr med salt. Steaksene brunes 2 minutter på hver side på brandvarm pande i olie Skru ned for varmen stadig god varme og steg yderligere 4-5 minutter på hver side. Lige før steaksene er færdige kommes 25 gram smør på panden. Steaksene tages af og hviler indtil servering. Pebersauce: Knust sort peber kommes på panden som koges af med piskefløde, creme fraiche og cognac. Smages til. Tilbehør fortsat: På en anden pande smeltes smør og skalotteløg evt, delt i halve og kantareller kommes på og ristes godt, til slut tilsættes tomatbåde, porretop og peberfrugtstrimler, de skal lige varmes med. |
|
Opskriften er vist 15378 gange,
og udskrevet 224 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.4 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne