Fransk senneps svinekam
Hovedingrediens : Svinekød - Svinekam uden svær Oprindelsesland : Frankrig Indsendt : |
|
|
Skær kødet igennem til midten, så der fremkommer en stor lomme på den ene side af stegen.
Gnid den med salt. Knus de grønne peberkorn i en morter eller mellem to teskeer. Bland dem med sennep, basilikum, salvie, merian og olie. Tilsæt hakket persille og løg. Rør det hele godt sammen og fyld det i lommen på stegen. Overskydende fyld kan smøres udenpå stegen der ellers smøres med olie. Bind den sammen med bomuldsgarnet. Sæt stegen i ovnen (ca. 200 grader) på en bradepande i ca. halvanden time (brug stegetermometer!). Lad stegen hvile i mindst 10 minutter, inden den skæres for i tykke skiver. Grøn salat og bagte kartofler med smør eller dressing serveres hertil. |
|
Opskriften er vist 21148 gange,
og udskrevet 536 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Gerda - 2015-05-28 16:38:35 Hvor sjovt. Den opskrift har jeg i et gammelt leksikon fra Lademann!?;-) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne