Vandbaggelser
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt : |
|
|
Smør, mel og vand røres sammen i en gryde indtil det slipper grydens sider. De 5 æggeblommer røres deri, tilsidst de piskede æggehvider. Bages som boller.
Bagetid: ca. 10 min ved stærk varme eller ved 225 grader. |
|
Opskriften er vist 22560 gange,
og udskrevet 618 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.1 (108 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2013-02-08 10:29:51 Jeg halverede dejmassen, der bliver 15 stk,og så skal de bage 20 min, så er de gode. venlig hilsen lilian Asta - 2012-01-30 16:27:51 - Hvad er pgl. for et mål? - Irriterende! signe rg - 2011-04-29 16:32:05 plejer der ikke at være fyld i? ditte - 2011-04-04 17:50:19 jeres fejl er sikkert at åbner for ovnen inden de færdige.. Ikke fyldestgørende opskrift - 2010-09-12 13:30:43 Årsagen til at flere synes at de bliver falde - er at bagetiden er for kort. De skal bages så længe at de ikke falder sammen 20- 30 min Og så skal de skære lidt åbne efter at de er taget ud af ovnen fordi kondens ellers får dem til at falde sammen anonym - 2010-01-07 13:35:34 Og som alle ved går der 4 pægle på en Pot. ..miqq.. - 2008-06-29 10:17:53 hvor mange personer er der c.a til?? og forresten det er meningen at de skal være flade... knus majbritt - 2007-03-22 18:46:53 det ville være dejligt hvis der stod til hvor mange personer denne opskrift var til... Helene - 2006-12-04 21:56:58 Flade.. FLADE????? Helt ærlig... hvor søren skal fyldet være.. når de erflade som en pandekage.. og har ikk tid til at lave dem om.. men de smager sikkert godt.. men skal bruge dem med fyld? Emma 13 år - 2005-01-01 01:01:01 de er gode men de falder hurgtigt sammen.................................................................................!!! sabina - 2005-01-01 01:01:01 pgl er en forkortelse for pægl. 1 pægl = 1/4 liter (ca.) anonym - 2005-01-01 01:01:01 Hvad betyder pgl+ |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne