Becamelsauce
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Mælk Kilde : Augustenborgs opskriftsamling Indsendt : Red : |
|
|
Smørret smeltes i en kasserolle. Melet røres i, og der røres forsat rundt et lille minuts tid (melet afbages). Tilsæt mælken ad 3 gange, idet saucen efter hver tilsætning piskes godt blank. Når saucen er kogt igennem et par minutter, smages den til med salt, peber og en anelse revet muskatnød.
|
|
Opskriften er vist 19333 gange,
og udskrevet 314 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (24 stemmer) |
|
Kommentarer Bjørn Kronborg - 2020-09-07 11:04:07 Nem at lave men en smule flad. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne