Røget laks med brøndkarse og camenbert
Hovedingrediens : LakseFisk - Røget laks Kilde : Hjerting laks Indsendt : |
|
|
Brøndkarsen og spinaten lægges i bunden af et stort serveringsfad. Herpå lægges skiver af røget laks samt den skivede camenbert ost. Garneres med kapers og rødløg.
Dressing: Piskes godt sammen og hældes over salaten. |
|
Opskriften er vist 18946 gange,
og udskrevet 509 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.9 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Per Hjelmager - 2005-01-01 01:01:01 super opskrift. Forslår at det anføres, dressingen skal have lov til at trække min. et kvarter efter det er hældt over salaten. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne