Dounuts
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt : Red : |
|
|
Si og bland sukker, bagepulver, kanel, muskatnød, salt og mel. Pisk æggene godt og bland dem med de tørre ingredienser. Tilsæt mælk og smeltet smør. Rul ud på et melet køkkenbord til ca. 1 cm tykkelse. Få danskere har en doughnut-skærer, så man kan skære den større kreds ud med et stort glas, og midten ud med et lille glas. En doughnut er ikke en doughnut uden et hul i midten. Friture-steg nogle stykker ad gangen, indtil de er pænt brune. Lad dem dryppe af på et stykke køkkenrulle, og vend dem derefter i flormelis.
|
|
Opskriften er vist 42500 gange,
og udskrevet 580 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (52 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2017-04-21 13:09:46 hvor lang tid tager det at lave? anonym - 2016-10-12 13:11:34 Hvor lang tid skal de have i ovnen og hvor mange grader? mona:) - 2016-10-10 18:34:57 de er perfekte..:) Emma - 2012-07-26 10:57:07 Mmmmmmmmmmmmmm.De smager godt miiig - 2012-05-24 10:49:12 Øhmm... Hvor mange er denne her ret til? Lukas - 2010-11-18 17:56:17 jeg vil gerne vide hvor mange der bliver??? ... - 2010-03-26 15:16:17 er de Bløde eller hårde? tayfur - 2009-10-01 17:41:35 hvor lang tid skal de hæve? anonym - 2009-01-04 17:26:44 Nej, de smager ikke helt som donuts plejer? Eller som jeg har en forestilling om at de skal i hvert fald :) mia - 2008-12-20 13:05:06 de smager slet ikk som dounuts... michelle - 2007-11-15 20:14:42 de er de beste dounuts dfhjk - 2007-09-11 16:50:27 Hvor meget hæver de siden de kun skal være 1 cm tykke? og hvor mange gram er 3 spsk. smeltet smør? mikkel/2 - 2007-08-02 23:31:24 ligsom Homer Simpsons :)) Steen - 2007-06-25 15:11:21 det er en god opskrift uuhhhmmm benny - 2005-01-01 01:01:01 de er godt nok gode Henni - 2005-01-01 01:01:01 Hvor mange blir der? janni - 2005-01-01 01:01:01 lækkert SoNnY ;) - 2005-01-01 01:01:01 OH MY GUD! har aldrig smakt bedre mad =) YummY mikkel :-)) - 2005-01-01 01:01:01 de er gode Amalie:-) - 2005-01-01 01:01:01 MuMs |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne