Brocolisuppe

Brocolisuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Kål - Broccoli

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
450 g.broccoli
3 fedhvidløg
6 stilkepersille
4 skivermager bacon
6 spsk.olivenolie
150 g.Tomatpure, koncentreret
1.5 l.vand
 Salt
 peber
 Reven parmesanost
 
Opskrift:
Skyl broccolien omhyggeligt. Del den i små buketter og kasser de hårde stilke. Hak hvidløg, persille og bacon.

Hæld olivenolien i en gryde, tilsæt broccoli, hvidløg, persille og bacon, og svits det under omrøring i 1 til 2 minutter. Hæld tomatpuréen og 5 dl vand ved. Rør godt i gryden, læg låg på, og lad det koge i 5 minutter.

Hæld derefter resten af vandet i og lad suppen koge en halv time ved middel varme. Kom salt og peber i, og lad det hele simre et par minutter. Lige før servering jævnes suppen med en elektrisk blender.

Kan serveres varm med et drys parmesan over.

Foretrækker man suppen kold, erstattes parmesanen af en skefuld crème fraîche.





karakterer:
Opskriften er vist 22573 gange,
og udskrevet 581 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-02-21 17:22:06
Hvor skal man bruge bacon?

  -   2005-01-01 01:01:01
God suppe i en forkølelsestid, jeg lavede den uden bacon!

  -   2005-01-01 01:01:01
her faldt suppen ikke i go jord, den er meget grumset og smager kun af bacon