Brocolisuppe
Hovedingrediens : Kål - Broccoli Indsendt : Red : |
|
|
Skyl broccolien omhyggeligt. Del den i små buketter og kasser de hårde stilke. Hak hvidløg, persille og bacon.
Hæld olivenolien i en gryde, tilsæt broccoli, hvidløg, persille og bacon, og svits det under omrøring i 1 til 2 minutter. Hæld tomatpuréen og 5 dl vand ved. Rør godt i gryden, læg låg på, og lad det koge i 5 minutter. Hæld derefter resten af vandet i og lad suppen koge en halv time ved middel varme. Kom salt og peber i, og lad det hele simre et par minutter. Lige før servering jævnes suppen med en elektrisk blender. Kan serveres varm med et drys parmesan over. Foretrækker man suppen kold, erstattes parmesanen af en skefuld crème fraîche. |
|
Opskriften er vist 22573 gange,
og udskrevet 581 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Lise - 2012-02-21 17:22:06 Hvor skal man bruge bacon? Annemette - 2005-01-01 01:01:01 God suppe i en forkølelsestid, jeg lavede den uden bacon! AW - 2005-01-01 01:01:01 her faldt suppen ikke i go jord, den er meget grumset og smager kun af bacon |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne