Karrysuppe med kalkun
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : amagon Indsendt : Red : |
|
|
Svits karry, hvidløg og citrongræs i ½ dl. kokosmælk indtil det skiller.
Tilsæt kødet og rør godt rundt.
Tilsæt resten af kokosmælken samt sukker, salt og bouillon.
Lad det koge i ca. 5 min.
Tilsæt wok grønsager Kog igen i ca. 5 min. og retten er færdig. Tips: serveres med flutes. retten er meget stærk, så sarte maver kan mindske karymængden lidt. |
|
Opskriften er vist 21724 gange,
og udskrevet 720 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (17 stemmer) |
|
Kommentarer aase - 2009-01-11 18:29:55 Super god suppe. Jeg brugte dog ikke citrongræs, da jeg ikke kunne købe det i vores lokale brugs. Suppen smagte super, og ungerne spiste med velbehag. KAN ANBEFALES :) lasse - 2005-01-01 01:01:01 vi var kun 6 prs, vi spiste altså det hele, så hvis det er folk med god appetit, så holder den altså ikke til 8-9 prs. ellers rigtig lækker suppe lars lyngsø - 2005-01-01 01:01:01 dejlig suppe, brug måske en anelse mindre karry end i opskriften, men vi fik karrysuppe i 3 dage (2 prs.) og var stadig ikke trætte af det. prøv den. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne