Komm morgen wieder (Blinchaty Pirog)
Hovedingrediens : Blandet kød - Andet blandet kød Oprindelsesland : Baltikum Indsendt : |
|
|
Bland mel, salt og bagepulver. Pisk æggene og mælken. Tilsæt melet og bland grundigt. Sæt i køleskab ca. 2 timer, således at melet får tid til at blødgøres, så pandekagerne bliver mere luftige.
Hvis dejen er for tyk, tilsættes mere mælk.
Opvarm lidt smør i en pande. Hæld en smule dej op i panden og drej panden så det fordeler sig. Overfladen af panden skal kun lige være dækket. Pas på med varmen, så dejen ikke stivner inden du kan nå at få den fordelt over hele pandens overflade. Steg kun pandekagen på én side. Læg pandekagen med den stegte side nedad på et smurt fad. Pensl med det smeltede smør og læg herpå et lag kødfyld. Forsæt med at lægge pandekager og kødfyld ovenpå. Sult af med at lægge en pandekage med den stegte side opad. Nu kan du opbevare tærten(dækket med stanniol) i køleskab indtil den skal tilberedes eller den kan tilberedes straks ved at sætte den i en 175 grader varm ovn. Husk at dække med noget stanniol - og varm i ca. 15 minutter. Skær tærten ud som man gør med en lagkage. Server creme fraiche og dild til. Steg kødet i fald det er råt (steg det til det er lysebrunt). Tag det af ilden - brun løg i smør ret indtil de bliver gennemsigtig (ikke tager for meget farve). Bland køb, ris, løg, æg og krydderier. Hvis blandingen viser sig at være for smuldret, så tilsæt lidt creme fraiche eller okse bouillon for at få det til at "holde sammen". Bliver retten forberedt i god tid, kan denne kødblanding opbevare i køleskab. Tips: Man kan også nyde denne ret med andet end denne kødfyld - ristede svampe er særlig velegnet. Det kød der er nævnt i opskriften erstattes bare med svampe. Ønskes det kan man lave en dobbelt portion af dejen - lave 1 portion kødfyld og 1 portion svampefyld - sådan at man får en dobbelt Blinchaty Pirog. |
|
Opskriften er vist 8719 gange,
og udskrevet 159 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne