Sprængt skinke (Grundopskrift på sprængning)

Sprængt skinke (Grundopskrift på sprængning), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

GrundopskrifterRet : Grundopskrifter - Grundopskrifter

Hovedingrediens : Svinekød - Hel Skinke

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
3000 g.skinke
 
 Saltlage:
3 l.vand
600 g.salt
150 g.Brun farin
6 laurbærblade
6 Nelliker, hele
15 hele allehånde
15 hele peberkorn
 
Opskrift:
Bland alle dele til saltlagen og lad det koge sammen i ca. 3 min. Afkøl lagen. Læg skinken i en passende beholder og hæld lagen over. Læg en tallerken på og sæt en skål over så skinken er trykket ned i lagen. Lad den stå sådan i 4 dage. Derefter tages skinken op og skylles i rent vand, før den koges i rent vand evt. tilsat et par porreblade. Skinken småsimrer i ca. 2 timer.





karakterer:
Opskriften er vist 26411 gange,
og udskrevet 342 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu