Røget laks med Hjertings gode salat

Røget laks med Hjertings gode salat , Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : LakseFisk - Røget laks

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkKilde : Hjerting laks

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 salathoved
2 små kogte rødbeder skåret i skiver
200 g.gulerod i terninger
1 madæble
1 citron, saften heraf
0.5 Ananas, frisk (skrællet og uden stok skåret i terninger)
1 banan
300 g.røget laks i strimler
 
 Dressing:
1 spsk.citronsaft
3 spsk.solsikkeolie
 Salt
 Peber, friskkværnet
 
 Pynt:
60 g.ristede mandelsplitter
1 pillet appelsin uden kerner og delt i både
 
Opskrift:
Brug halvdelen af salatbladene til at fore en bund og sider i en skål med lave kanter. Rødbederne arrangeres pænt på salaten. Resten af salaten rives i små stykker og kommes i en skål. æblet skrælles og befries for kernehuset, hvorefter det skæres i små terninger. Gulerod og ananas tilsættes. Bananen skives og dryppes med citronsaft. Det hele blandes med den strimlede laks og kommes i skålen.

Citronsaft, olie og lidt salt kommes i en skål og piskes godt sammen. Marinaden hældes over frugten, guleroden og laksen. Det blandes med let hånd, og blandingen toppes ovenpå rødbederne. Retten pyntes med mandelsplitter og appelsinfilter.

Hertil serveres groft brød.





karakterer:
Opskriften er vist 17040 gange,
og udskrevet 216 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu