Sprængt Foie Gras med rødløgskompot
Hovedingrediens : Gås - Foie gras Indsendt : Red : |
|
|
Foie grasen renses for blodårer, men skal være i så store stykker som muligt. Vand, salt og sukker koges op og nedkøles. Foie grasen bindes i et fint klæde og lægges i saltlagen 2 á 3 døgn. Pocheres i vand med peber og evt. anis i 5-8 minutter, nedkøles (skal være helt kold før servering).
Rødløgskompot: Rødvin og sirup koges op, løgene tilsættes og koges møre, løgene tages op, vinen reduceres til ¼ med sennepsfrø og nedkøles, blades med løgene og tilsmages med salt og peber. |
|
Opskriften er vist 18896 gange,
og udskrevet 389 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Janus Madsen - 2008-02-23 08:45:47 Foie Gras er IKKE leveren på nogen fugl. Men danner basis for produktet Foie Gras (som stammer fra Alsace). |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne