Kogt og sprængt kalvetunge med spinatcreme
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvetunge Indsendt : Red : |
|
|
Kom afdryppet ricotta, spinat og hvidløg i en blender eller foodprocessor og blend det til en cremet grønlig masse.
Smag til med peber og salt samt muskatnød efter smag. Spejl vagtelæggene ved medium varme ca. et min. på en teflonpande eller endnu bedre på en blinispande. Anret tre skiver kalvetunge i en vifte midt på en tallerken. Kom en teskefuld spinatcreme på, og læg vagtelspejlægget på siden. Pynt evt. af med små fintplukkede salater i forskellige farver. Tips: Skallen på vagtelspejlæggene er ofte bløde, så hvis du forsigtigt prikker hul med en lille urtekniv, går det lidt lettere. Er det første gang du prøver, så hav et par ekstra æg i reserve. Æggene kan med fordel ??? også pocheres. Vær forsigtig med muskatnødden, da cremen skal være mild og blid i smagen og spinaten gerne må træde frem |
|
Opskriften er vist 15103 gange,
og udskrevet 239 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.2 (40 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne