Sprængt kalvetunge med sojaglace og mango

Sprængt kalvetunge med sojaglace og mango, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvetunge

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
3 dl.kalvefond,
1 hakket skalotteløg
1 cm.frisk ingefær
0.5 dl.balsamicoeddike
1 dl.soja
1 hjertesalat
0.5 friseé
1 bdt.Rucolasalat
1 lollo rosa salat
1-2 mangofugter
1 rød chili
200 g.sukkerærter
1 lime saften heraf
1 tsk.olie (f.eks jordnøddeolie)
 
Opskrift:
Lad tungen trække i kogelagen og skær den efter afkøling i tynde lange skiver på skrå. Kog løget med fonden til det er meget kraftigt, tilsæt ingefær, eddike og efter lidt mere kogning også soja. Lad det koge til en tyk lage.

Salaterne skylles og duppes tørre. Rives i mindre stykker og vendes med fintstrimlet rød chili og skårne sukkerærter i saften af limefrugt og olie. Anrettes på tallerkener med både af skrællet mango, skiver af tunge og en stribe glace dryppet henover.

Serveres med brød.

Tips:

Få enten slagteren til at sprænge en tunge eller lav selv en lage på 13% salt og spræng tungen i 2 døgn heri. Kog tungen i 2 timer i rent koldt vand.





karakterer:
Opskriften er vist 8030 gange,
og udskrevet 176 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu