Sprængt kalvetunge med sojaglace og mango
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvetunge Indsendt : Red : |
|
|
Lad tungen trække i kogelagen og skær den efter afkøling i tynde lange skiver på skrå. Kog løget med fonden til det er meget kraftigt, tilsæt ingefær, eddike og efter lidt mere kogning også soja. Lad det koge til en tyk lage.
Salaterne skylles og duppes tørre. Rives i mindre stykker og vendes med fintstrimlet rød chili og skårne sukkerærter i saften af limefrugt og olie. Anrettes på tallerkener med både af skrællet mango, skiver af tunge og en stribe glace dryppet henover. Serveres med brød. Tips: Få enten slagteren til at sprænge en tunge eller lav selv en lage på 13% salt og spræng tungen i 2 døgn heri. Kog tungen i 2 timer i rent koldt vand. |
|
Opskriften er vist 8030 gange,
og udskrevet 176 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne