Kinesisk grøntsagskylling

Kinesisk grøntsagskylling, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Fedtfattig opskrift

Oprindelsesland : Kina

KinaIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1250 g.kyllingebryst
600 g.porrer
750 g.courgette/squash
625 g.hvidkål
1 dl.olie
125 g.bønnespirer
50 g.østerssauce
 sojasauce
0.5 dl.sherry
 maizena til jævning
 salt
 peber
 
 Tilbehør:
 Kogte ris
 
Opskrift:
Kødet skæres i tynde strimler. Porrer, courgetter og hvidkål snittes i strimler. (Brug også det grønne fra porrerne).

Olien varmes i en gryde og kyllingestrimlerne kommes i under kraftig omrøring. Olien skal blive ved med at være varm. Når kyllingestrimlerne er stegt uden at brune, tilsættes de snittede grøntsager som også svitses under stærk varme og kraftig omrøring.

Bønnespirer tilsættes efter et par minutter og retten smages til med soya, østerssauce, sherry, og jævnes evt. med maizena udrørt i lidt koldt vand.

Retten serveres med ris.





karakterer:
Opskriften er vist 21910 gange,
og udskrevet 569 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.8    (15 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Sherry kan nemt erstattes med portvin og hvis man har personer i familien som ikke kan tåle soya produkter kan soyaen nemt tilføjes efterfølgende