Kinesisk grøntsagskylling
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Fedtfattig opskrift Oprindelsesland : Kina Indsendt : Red : |
|
|
Kødet skæres i tynde strimler. Porrer, courgetter og hvidkål snittes i strimler. (Brug også det grønne fra porrerne).
Olien varmes i en gryde og kyllingestrimlerne kommes i under kraftig omrøring. Olien skal blive ved med at være varm. Når kyllingestrimlerne er stegt uden at brune, tilsættes de snittede grøntsager som også svitses under stærk varme og kraftig omrøring. Bønnespirer tilsættes efter et par minutter og retten smages til med soya, østerssauce, sherry, og jævnes evt. med maizena udrørt i lidt koldt vand. Retten serveres med ris. |
|
Opskriften er vist 21910 gange,
og udskrevet 569 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.8 (15 stemmer) |
|
Kommentarer Marianne - 2005-01-01 01:01:01 Sherry kan nemt erstattes med portvin og hvis man har personer i familien som ikke kan tåle soya produkter kan soyaen nemt tilføjes efterfølgende |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne