Kinesisk sej-/krebsesuppe

Kinesisk sej-/krebsesuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : TorskeFisk - Sej

Fedtfattig opskrift

Oprindelsesland : Kina

KinaIndsendt :      Red :

Ingredienser:
375 g.hakket svinekød
200 g.sejfilet
250 g.krebsehaler
500 g.bambusskud
200 g.gulerod
3 fedhvidløg
3 æg
50 g.hvedemel
 salt
 friskkværnet peber
65 g.bouillon (pulver eller granulat)
3 l.vand
500 g.forårsløg
 sojasauce
 
Opskrift:
Hak svinekød, sejfilet og krebsehaler og bland til en fars. Ttilsæt hakket bambusskud, revet gulerod og presset hvidløg. Pisk æggene let og tilsæt det sammen med mel og salt og peber efter smag. Farsen æltes grundigt. Farsen formes nu til små boller, der sættes i køleskabet i ca. 30 min.

Bouillon og vand bringes i kog Tilsæt boller, forårsløg skåret i skiver på skrå, og soya. Suppen koges op i ca. 3 min. Skru ned for varmen og lad suppen simre under låg i ca. 20 min.





karakterer:
Opskriften er vist 15481 gange,
og udskrevet 247 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu