Kinesisk sej-/krebsesuppe
Hovedingrediens : TorskeFisk - Sej Fedtfattig opskrift Oprindelsesland : Kina Indsendt : Red : |
|
|
Hak svinekød, sejfilet og krebsehaler og bland til en fars. Ttilsæt hakket bambusskud, revet gulerod og presset hvidløg. Pisk æggene let og tilsæt det sammen med mel og salt og peber efter smag. Farsen æltes grundigt. Farsen formes nu til små boller, der sættes i køleskabet i ca. 30 min.
Bouillon og vand bringes i kog Tilsæt boller, forårsløg skåret i skiver på skrå, og soya. Suppen koges op i ca. 3 min. Skru ned for varmen og lad suppen simre under låg i ca. 20 min. |
|
Opskriften er vist 15446 gange,
og udskrevet 247 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne