Røget laks med cayotesalat
Hovedingrediens : LakseFisk - Røget laks Kilde : Hjerting laks Indsendt : |
|
|
Skræl cayoten eller squashen, skær den over på langs og fjern sten eller kerner. Skær frugtkødet i små terninger. Dampes herefter i letsaltet kogende vand, indtil de er møre. Afkøles. Olivenolie, koriander, eddike, salt og peber rystes godt sammen i et glas med skrueløg.
Avocadoen skrælles og frugtkødet rives ned i en serveringsskål. Overhældes straks med olivenoliedressingen. Cayoteterningerne blandes i sammen med den strimlede røget laks. Ost og oliven drysses over retten. Hertil serveres groft brød. |
|
Opskriften er vist 12250 gange,
og udskrevet 166 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne