Kinesisk kalv i karry

Kinesisk kalv i karry, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvesmåkød - Skært kalvekød

Fedtfattig opskrift

Oprindelsesland : Kina

KinaIndsendt :     

Ingredienser:
400 g.løg
25 g.chilipeber
1.25 kg.kalvekød i tern
1.5 spsk.karry
2 dl.tør sherry
1 dl.olie
5 fedhvidløg
2.5 dl.hønsebouillon
 
 Tilbehør:
 Kogte ris
 
Opskrift:
Løg og chilipeber skæres i tynde skiver og blandes sammen med kødet, sherry og karry. Dæk med film og stil blandingen på køl og lad det trække 2 timer.

Varm olien op i en gryde. Tilsæt skiver af hvidløg, kød og grøntsager. Lynsteg det hele ved stærk varme. Tilsæt bouillon og lad retten koge et par minutter

Server kogte ris til.





karakterer:
Opskriften er vist 18645 gange,
og udskrevet 480 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (11 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2019-02-11 17:33:14
Karry findes ikke i kinesisk madlavning så måske du mener indisk eller noget.....