Kinesisk kalv i karry
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvesmåkød - Skært kalvekød Fedtfattig opskrift Oprindelsesland : Kina Indsendt : |
|
|
Løg og chilipeber skæres i tynde skiver og blandes sammen med kødet, sherry og karry. Dæk med film og stil blandingen på køl og lad det trække 2 timer.
Varm olien op i en gryde. Tilsæt skiver af hvidløg, kød og grøntsager. Lynsteg det hele ved stærk varme. Tilsæt bouillon og lad retten koge et par minutter Server kogte ris til. |
|
Opskriften er vist 18645 gange,
og udskrevet 480 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (11 stemmer) |
|
Kommentarer esben - 2019-02-11 17:33:14 Karry findes ikke i kinesisk madlavning så måske du mener indisk eller noget..... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne