Forårsruller med chili-/peanutsauce
Hovedingrediens : Nødder - Peanuts Oprindelsesland : Kina Indsendt : Red : |
|
|
Snit svampe, forårsløg, gulerod og spidskål fint. Svits svampene på en tør pande. Tag svampene af panden. Svits forårsløg og gulerod i olie. Tilsæt spidskål og lad fyldet svitse til kålen er faldet sammen. Hak bambusskuddene i mindre stykker. Vend svampe, bambusskud og bønnespirer i fyldet og krydr med salt og friskkværnet peber. Afkøl fyldet og pres evt. væde fra.
Optø filodejen, rul arkene ud og skær bunken i kvarte. Benyt to ark dej pr. rulle. Smelt smørret og smør et tyndt lag mellem hvert lag filodej. Læg en spsk fyld på hver, dryp let med soja og rul dem sammen (buk enderne ind først). Pensl overfladen med smør og læg forårsrullen på en plade med bagepapir. Gentag til alt er brugt. Bag forårsrullerne i ovnen ved 200 grader i 15-20 minutter til de er gyldne og sprøde. Pisk balsamico eddike med honning og vand. Rens chilien for kerner og hak den fint. Hak nødderne fint. Kom chili og nødder i saucen. Til hver anretning serveres skyllede salatblade og mynteblade samt sauce i en lille skål. Rul et salatblad og 1-2 mynteblade om den lune forårsrulle og dyp den i saucen. Spis den med fingrene. Server evt. med ris. |
|
Opskriften er vist 32195 gange,
og udskrevet 894 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Holmes - 2007-08-10 14:32:49 godt set, Sherlock MiiiiiG - 2005-01-01 01:01:01 der er ikke angivet f.eks. kg ved forårsløg.... :) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne