Dybstegt sej med sur-sød sauce
Hovedingrediens : TorskeFisk - Sej Oprindelsesland : Kina Indsendt : Red : |
|
|
Skyl sejfileterne, og dup dem tørre med køkkenrulle. Skær fileterne ud i flader. Vend dem først i det sammenpisket æg og derefter i kartoffelmel. Ryst overskydende mel af, og steg fileterne i den hede olie i en gryde/friture, til de er gyldne. Tag dem op og lad dem dryppe af på fedtsugende papir.
Svits det skiveskårede løg, peberfrugter skåret i tern og ananastern et par minutter i lidt olie. Bland en sauce af eddike, vand, sukker, tomatpure og kartoffelmel. Bland saucen i gryden med grøntsagerne og bring det hele i kog under omrøring. Varm fiskestykkerne igennem i saucen, så saucen fordeler sig jævnt over alle ingredienserne. Server med kogte ris - eller med Salat af kinaradise |
|
Opskriften er vist 22710 gange,
og udskrevet 699 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.4 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Helle - 2008-01-28 19:54:32 Smagen fin, men der må være en fejl i opskriften i forhold til vædske. Lavede en halv portion og måtte tilsætte 1 l vand for at få noget der lignede sovs Jørn - 2007-12-03 19:52:26 Skær en del ned på kartoffelmelen. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne