Carbonada
Hovedingrediens : Oste - Diverse oste Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
|
|
Mælken kommes i en gryde og bringes til kogepunktet. En gryde med vand bringes i kog og pastaen koges efter anvisning på pakken.
Maizena udrøres i vandet til der ikke er flere klumper.
Saucen jævnes.
Krydderier og ost tilsættes, og saucen simrer i ca. 2 minutter.
Skinken skæres i tern og tilsættes saucen, og koger med i ca. 2 minutter.
Saucen er klar til at servere med den nykogte pasta.
|
|
Opskriften er vist 42094 gange,
og udskrevet 762 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (28 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne