Vildtpostej

Vildtpostej, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

PålægRet : Pålæg - Postej

Hovedingrediens : Øvrigt Vildt - Diverse dyrevildt

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.dyrekød fra hals - ribben - bov
300 g.svinekød
1 løg
2 skiverfranskbrød udblødt i 1 dl mælk
 salt
 peber
5 knuste enebær
2 æg
 evt.fløde
130 g.champignoner
6-8 skiverbacon
 evt.rester af stegt eller kogt dyrekød
 
Opskrift:
Hak dyrekød, svinekød, løg og franskbrød 2-3 gange. Rør det sammen med krydderier og æg og evt. lidt fløde. Læg farsen, som skal være ret lind, i et smurt, ovnfast fad lagvis med udskivede champignoner, bacon skåret i strimler og evt. rester af stegt eller kogt dyrekød. øverst et lag fars med baconstrimler oven.

Bag postejen i ovnen ved 180 grader i 1-1¼ time.

Spis den kold eller lunken, garneret med tomatskiver med et tykt lag hakket persille over og med en kinakålsalat med Surmælksdresing.





karakterer:
Opskriften er vist 19870 gange,
og udskrevet 463 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2    (19 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Den smager fantastisk, men jeg skiftede champignonnerne ud med oliven og serverede den med surbrød, økosmør, cornichonner og oliven til

  -   2005-01-01 01:01:01
Ser lidt FAD UD.Serveres med kinakål er da ikke nogen god ide. Hvad med lidt cumberlandsauce, brød bagt med tørrede tomater, rød/grøn peber og tyttebær. en mere spændende salat med forskellige små spinatblade, rucola, julesalat med appelsin m.m.m