Haselbagte kartofler
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Tænd ovnen og indstil den på 200 grader C. alm. ovn. Skræl kg skyl kartoflerne. Aftør dem godt. Læg hver kartoffel på en spækkebræt og skær den 2/3 igennem i tynde skiver.
Læg dem i et velsmurt ildfast fad. Pensl kartoflerne med olie. Drys salt og paprika over. Fadet sættes midt i ovnen, hvor kartoflerne skal bage 50 – 60 minutter ved 200 grader C. alm. ovn. |
|
Opskriften er vist 44069 gange,
og udskrevet 781 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (21 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne