Røget laks med fettuccine
Hovedingrediens : LakseFisk - Røget laks Kilde : Hjerting laks Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skær laksen og de soltørrede tomater ud i mindre stykker.
Varm olien i en stegepande og tilsæt presset hvidløg. Rør rundt ved svag varme og tilsæt fløde, purløg (gem lidt til pynt), sennepspulver, salt og peber. Bring det i kog og skru ned for varmen. Lad det simre ved svag varme til saucen begynder at blive tyk. Rør jævnligt. Tilsæt herefter laks og citronsaft. Rør rundt og varm forsigtigt op. Mens saucen simrer ved svag varme, koges fettuccinen al dente i en stor gryde med kogende vand tilsat lidt salt. Sigtes og kommes tilbage i gryden. Vend saucen og den varme pasta sammen. Anrettes i 4 dybe tallerkner, hvorpå drysses soltørret tomater, friskrevet parmesan og resten af purløgene. |
|
Opskriften er vist 25443 gange,
og udskrevet 456 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne