Hasselback gulerødder
Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skræl gulerødderne, skær dem i 6-8 cm stykker. Skær dem i tynde skiver, MEN IKKE helt igennem, du kan bruge en træplade til hasselback kartofler eller en grydeske.
Læg dem i et ovnfast fad.
Snit skalotteløgene på langs og hak hvidløgene fint. Bland skalotteløg, hvidløg, timian, salt, peber og olivenolie godt sammen. Fordel blandingen over gulerødderne og bag dem ved 200 grader C. Alm ovn i 25-30 min. De skal være møre, men stadig være sprøde og have bid. |
|
Opskriften er vist 50055 gange,
og udskrevet 964 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (7 stemmer) |
|
Kommentarer birthe - 2008-04-04 15:41:53 smagte pragtfuld SP - 2005-01-01 01:01:01 Meget dejligt tilbehør - jeg skar gulerødderne i mundrette stykker og dækkede det ovnfaste fad med gulerødder og herefter fulgte opskriften. Også nem for børn. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne