Gaspazho
Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager Oprindelsesland : Spanien Indsendt : Red : |
|
|
Forvarm ovnen til 200 grader og bag de røde peberfrugter til de er godt sorte. Tag dem ud af ovnen, afkøl let, og pil derefter skrællen af.
Sæt en gryde over med vand og lad det koge. Rids et kryds i toppen af tomaterne og fjern stilken. Blancher i det kogende vand 5-10 sekunder. Skyl dem hurtigt under ridende koldt vand og fjern skrællen. Skær tomaterne i grove tern, pil løg og hak det. Skræl agurk og skær den i grove tern. Pil hvidløg og skær i grove tern. Skyl persille for jord og hak det groft. Blend det hele og smag til med salt, peber, olie og citronsaft samt grøntsagsbouillon. Skær det sidste agurk i fine tern og brug ved anretningen. Evt. lidt mere olie og pynt med crème fraiche og purløg. |
|
Opskriften er vist 23428 gange,
og udskrevet 721 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (30 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne