Glasseretskinke

Glasseretskinke, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Hel Skinke

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 skinke med svær (ikke ridset) på ca. 2 kg
 
 saltlage af pr. l vand
200 g.salt
25 g.sukker
 
1 glascognac
1 glasmaderia
1 æggehvide
 farin
 rasp
 sennepspulver
 Nelliker, hele
 
Opskrift:
Skinken lægges to dage i en saltlage som ovenstående. Den skal ikke stå for koldt.

Den steges derefter i ovnen - ganske langsomt ved 125 grader, til stegetermometeret viser 76 grader.

Den tages ud, og sværen fjernes. Med kød- eller en engangssprøjte gives skinken et godt skud cognac og madeira. Den smøres herefter med en blanding af æggehvide, farin og rasp - omtrent lige meget af hver, smagt til med sennepspulver.

En håndfuld hele nelliker stikkes i skinken, som atter kommes i ovnen. Denne gang for fuldt blus eller under grillen til den er smukt glaseret - dvs. 5-7 minutter.

Hold godt øje med den under grillen, sukkeret kan branke på et øjeblik. Den køles helt af, inden den skæres ud.





karakterer:
Opskriften er vist 21698 gange,
og udskrevet 193 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu