Glasseretskinke
Hovedingrediens : Svinekød - Hel Skinke Indsendt : Red : |
|
|
Skinken lægges to dage i en saltlage som ovenstående. Den skal ikke stå for koldt.
Den steges derefter i ovnen - ganske langsomt ved 125 grader, til stegetermometeret viser 76 grader. Den tages ud, og sværen fjernes. Med kød- eller en engangssprøjte gives skinken et godt skud cognac og madeira. Den smøres herefter med en blanding af æggehvide, farin og rasp - omtrent lige meget af hver, smagt til med sennepspulver. En håndfuld hele nelliker stikkes i skinken, som atter kommes i ovnen. Denne gang for fuldt blus eller under grillen til den er smukt glaseret - dvs. 5-7 minutter. Hold godt øje med den under grillen, sukkeret kan branke på et øjeblik. Den køles helt af, inden den skæres ud. |
|
Opskriften er vist 21698 gange,
og udskrevet 193 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne