Glaseretskinke
Hovedingrediens : Svinekød - Hel Skinke Kilde : Augustenborgs opskriftsamling Indsendt : Red : |
|
|
Glasuren røres sammen og fordeles på skinken, der placeres i et ovnfast fad. Skinken sættes i en forvarmet ovn og steges efter størrelsen. En god, stor skinke på ca. 2 1/2 kg. skal have ca. 2 - 2 1/2 time i ovnen ved. 180 - 200 grader.
Det fedt og glasur, der køber af skinken, kan med fordel dryppes over den igen. Den brune farin i glasuren giver et sprødt knasende lag og en god sødlig kontrast til grønlangkålen, som egner sig fortrinligt til denne ret. |
|
Opskriften er vist 35020 gange,
og udskrevet 802 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (12 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2005-01-01 01:01:01 tilbehør |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne