Jordbær romanoff

Jordbær romanoff, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
Kold DessertRet : Kold Dessert - Frugt

Hovedingrediens : Frugt - Jordbær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Jordbær romanoff, billede 4 Jordbær romanoff, billede 1 Jordbær romanoff, billede 2 Jordbær romanoff, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 gram Jordbær, friske 1 dl. = 50 gram
1 liter = 500 gram

1 bær vejer ca 15 gram
   
  Marinade:
3 dl. Appelsinsaft, friskpresset 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 dl. Vodka
   
  Råcreme:
2 Æggeblommer, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggeblomme vejer ca 15 gram
2 spsk. Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
1 Vaniljestang, kornene heraf Vanillestangen flækkes og kornene skrabes ud.
2.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Opskrift:
Halver jordbærrene og lad dem marinere i appelsinjuicen og vodkaen, i mindst 2 timer.

Råcreme:
Pisk æggeblommer og flormelis tykt og skummende. Skrab kornene af den flækkede vanillestang og kom dem i. Pisk fløden stiv og vend den i æggemassen umiddelbart før servering.

Server jordbærrene i dybe tallerkner med cremen på toppen af jordbærrene.

Tips:

Marinaden kan sødes med flormelis eller sukker.





karakterer:
Opskriften er vist 25256 gange,
og udskrevet 450 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 5198 (1237 kcal)
KJ pr. Pers. 1299 (309 kcal)
Vægt ialt 1096 gram
Vægt pr. Pers. 274 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 474 KJ (112 kcal)
Protein 1.2 gram
Fedt 9.6 gram
Kulhydrat 6.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu