Lamme nudelroulade i kørvelfondue

Lamme nudelroulade i kørvelfondue, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter i gryde

Hovedingrediens : Lammekød - Lammesmåkød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 pasta
250 g.hvedemel
3 æg
 salt
 
 fars:
500 g.fårefars
3 æg
50 g.rasp
 salt
 friskkværnet peber
 
 Kørvelfondue
5 dl.bouillon
3 dl.tør hvidvin
2-3 spsk.hakket frisk kørvel
150 g.koldt smør
Opskrift:
Ingredienserne til pastaen æltes godt sammen og hviler mindst 4 timer.

Ingredienserne til farsen røres godt sammen.
Smages til med salt og peber.

Pastadejen rulles tyndt ud på et melstrøet bord til 35x50 cm.
Det gøres nemmest, hvis man ruller den ud af et par gange, lægger den sammen og ruller ud igen, hvorved dejen bliver mere elastisk.

Farsen smøres på pastaen, som rulles op som en roulade, der skæres i ca. 12 lige store stykker.
De brunes let på en pande, og lægges derefter i en gryde.
Vin og bouillon tilsættes, og det skal simre svagt i 15-20 minutter.
Rouladerne tages op og holdes varme.
Suppen indkoges til ca. 3 dl. Det kolde smør piskes i den varme, men ikke kogende fond, hvorefter den tilsættes kørvel og hældes over rouladerne.

Serveres med Groft brød og eventuelt en salat.





karakterer:
Opskriften er vist 6555 gange,
og udskrevet 132 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu