Lamme nudelroulade i kørvelfondue
Hovedingrediens : Lammekød - Lammesmåkød Indsendt : Red : |
|
|
Ingredienserne til pastaen æltes godt sammen og hviler mindst 4 timer.
Ingredienserne til farsen røres godt sammen. Smages til med salt og peber. Pastadejen rulles tyndt ud på et melstrøet bord til 35x50 cm. Det gøres nemmest, hvis man ruller den ud af et par gange, lægger den sammen og ruller ud igen, hvorved dejen bliver mere elastisk. Farsen smøres på pastaen, som rulles op som en roulade, der skæres i ca. 12 lige store stykker. De brunes let på en pande, og lægges derefter i en gryde. Vin og bouillon tilsættes, og det skal simre svagt i 15-20 minutter. Rouladerne tages op og holdes varme. Suppen indkoges til ca. 3 dl. Det kolde smør piskes i den varme, men ikke kogende fond, hvorefter den tilsættes kørvel og hældes over rouladerne. Serveres med Groft brød og eventuelt en salat. |
|
Opskriften er vist 6555 gange,
og udskrevet 132 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne