Pasta med spinat og skinke
Hovedingrediens : Svinekød - Diverse skinke Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : Mette1976 Indsendt : Red : |
|
|
Kog den friske pasta, og fordel den i et smurt ildfast fad. Giv spinaten et lille opkog, og fordel den over pastaen. Fordel derefter skinken og til sidst mornaysaucen. Fadet sættes i en forvarmet ovn (180 grader) i godt 30 minutter.
|
|
Opskriften er vist 17033 gange,
og udskrevet 326 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.9 (28 stemmer) |
|
Kommentarer Studenten - 2007-03-01 13:53:48 Man kan bruge almindelig kogt paste i stedet for frisk pasta, og erstatte spinaten med andre grønsager som f.eks. gulerødder og porre. Retten kan også tages med på madpakke næste dag, og spises kold. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne