Karrykrydret kyllingelasagne
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skær kyllingefileterne i strimler og svits det i olie. Krydr med salt og peber.
Skyl spinaten og fjern de groveste stilke. Lad den dryppe af. Smelt smørret og vend spinaten heri, til den falder sammen. Lad den igen dryppe af. Pil og hak løget. Svits karryen i olien. Kom løget heri og lad det svitse med. Tilsæt tomater og fløde, og krydr med salt, peber, spidskommen og oregano. Lad saucen simre et par min. Læg lasagneplader, spinat, kylling, tomatsauce og reven ost lagvis i et ovnfast fad. Slut af med tomatsauce og reven ost. Stil fadet i ovnen ved 180 grader C. alm. ovn i 30-40 min. |
|
Opskriften er vist 129200 gange,
og udskrevet 3335 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (41 stemmer) |
|
Kommentarer Karina - 2018-02-27 18:56:52 Dejlig nem ret, smager super godt , har dog anvendt meget mete krydderi end beskrevet . Tommy - 2015-05-28 11:17:38 Mie - Flåede tomater har det med at suge smagen ud af alt. Man skal enten bruge mange krydderier og lade det simre sammen længe, eller bruge tomat púre sammen med f.eks. vand i stedet. flyckt - 2013-10-22 09:53:38 superlækker opskrift. lavede den med porrer i stedet for spinat og smagte ligeså godt. Gitte - 2012-04-25 16:24:30 Den her lasagne er bare SUPER LÆKKER. Alle er vilde med den når vi har gæster. STORT 10 tal herfra:-) levin - 2011-12-20 17:24:14 Den er bare lækker og smager bare rigtig godt har lavet den op til flere gange ;-) Mie. - 2011-08-28 16:02:08 Har lavet den tre gange og uanset hvor meget man krydrer den, og med hvilke ingredienser, smager den ikke af noget. Hansi - 2011-03-24 11:16:14 Dejlig lagsagne min Ven Mathias var vild med den :) louise - 2010-09-15 16:32:05 Den er virkelig lækker...uhm!!!!! poul - 2005-01-01 01:01:01 ok lasagne Bolette - 2005-01-01 01:01:01 Super lækker lasagne :o) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne