Gulerods salat
Hovedingrediens : Rodfrugter - Grønkål Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Riv gulerødderne. skær æblet i mundrette stykker, skær svesker på same måde. Bland det hele sammen med saften.
Kan spises til alt. Tips: Appelsinsaften forhindrer at æblerne bliver brune. |
|
Opskriften er vist 16706 gange,
og udskrevet 248 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (12 stemmer) |
|
Kommentarer kk - 2005-01-01 01:01:01 genial |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne