Gyldne tråde
Hovedingrediens : Diverse produkter - Sukker Oprindelsesland : Thailand Kilde : Dansk Thai Website Indsendt : |
|
|
Kom sukker og vand i en gryde og rør over lavt blus, til sukkeret er opløst. Kog op og kog videre, til sukkerlagen bliver klar og konsistensen tykkere.
Vrid æggeblommerne gennem et musselinklæde ned i en skål.
Kom lidt af æggemassen i en sprøjtepose med en meget tynd tylle eller i et kræmmerhus af pergament.
Varm sukkerlagen op og lad sen simre. Sprøjt omhyggeligt små ægge-spiraler à 4-5 cm i diameter med et lille hul i midten ned i sukkerlagen. Kog spiralerne i ca. 2 minutter, til de sætter sig. Tag dem op med en pind ved at stikke den ned i hullet i midten. Læg spiralerne på en tallerken. Fortsæt med resten af dejen på samme måde.
Tips: I Thailand kaldes denne dessert for en »tør« dessert. De små spiraler, der er lavet af æg, koges i sukkerlage og er bestemt besværet værd. |
|
Opskriften er vist 16766 gange,
og udskrevet 156 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer dng - 2010-04-21 21:18:49 hvor længe kan de holde og hvordan skal de opbevares? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne