Kokospandekager med banan og mango
Hovedingrediens : Frugt - Mango Oprindelsesland : Thailand Indsendt : Red : |
|
|
Bland sigtet med, sukker og kokosmel og pisk så langsomt kokosmælken i uden at det danner klumper.
Det skal være en ensartet jævn dej.
Kom æg og mangopuré i og bland sammen.
Kom 3 dråber fedtstof på en teflonpande og bag ca. 1 dl. dej ved middelvarme i 2 minutter.
Læg bananerne i skiver på efter 20 sekunder og vend så pandekagerne og bag færdig 2 minutter på den anden side.
Fortsæt og server med frisk ananas og sød palmesirup.
|
|
Opskriften er vist 18670 gange,
og udskrevet 418 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Franciska - 2005-01-01 01:01:01 Hvor mange æg skal der mon i? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne