Kokosnøddecreme
Hovedingrediens : Nødder - Kokosnødder Oprindelsesland : Thailand Indsendt : Red : |
|
|
Tænd ovnen på 180 grader.
Pisk æg, æggeblommer, kokosmælk og sukker samt evt. rosenvand sammen i en skål til sukkeret ikke længere knaser. Si denne masse, hæld det i 4-5 ramekiner eller andre smurte ovnfaste skåle. Sæt dem i ovnen i en lille bradepande med kogende vand og bag ca. 30 minutter, til cremen er let stivnet. La dem køle lidt af inden de vendes ud. Serveres kolde eller lune pyntet med ovnristede kokosflager. |
|
Opskriften er vist 15149 gange,
og udskrevet 213 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne