Lynstegt svinekød med vandkastanier
Hovedingrediens : Svinekød - Skinkeschnitzel Oprindelsesland : Thailand Indsendt : Red : |
|
|
Pil og hak hvidløgene fint, skær chilierne i fine ringe, hak kastanjerne groft, og hak 4 af forårsløgene groft.
De sidste 2 halveres og deles blomsterrosetter.
Varm olien i en wok og steg hurtigt kødet i 2 minutter. Tilsæt hvidløg og chili og steg 1 minut. Kom så kastanjerne ved og steg i 4 minutter og til sidst fiskesovs, ½ dl. vand og evt. lidt friskkværnet peber. Lad det simre nogle minutter og vend så koriander og forårsløg i. Servers med ris og de udskårne forårsløg som pynt. |
|
Opskriften er vist 14454 gange,
og udskrevet 236 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne