Oksekød i grøn karry
Hovedingrediens : Oksekød - Okseinderlår Oprindelsesland : Thailand Indsendt : |
|
|
Grøn karry:
Rist korianderfrø og spidskommen på en pande til det begynder at dufte. Stød så dette i en morter og blend samtlige ingredienser sammen i en lille blender eller en kasseret kaffemølle. Kom så karryen i en gryde sammen med 1 dl. af kokosmælken og ½ dl. vand. Kom kødet ved og lad det simre under låg i 15 minutter. Kom resten af kokosmælken, limeblade og salt og peber ved og lad retten simre til kødet er mørt, hvilket vil sige mellem 15 og 30 minutter. Rør resten af ingredienserne i og lad det lige koge igennem. |
|
Opskriften er vist 22505 gange,
og udskrevet 557 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne