Røget laks i Cajun tomatsuppe
Hovedingrediens : LakseFisk - Røget laks Oprindelsesland : Cajun Kilde : Hjerting laks Indsendt : Red : |
|
|
Opvarm ovnen til 200 grader.
Læg tomaterne på bagepapir på en bageplade med skindet opad og pensel med olie. Lad tomaterne bage i ovnen i ca. 40 minutter, indtil de er meget bløde og skindet er mørkt. Lad dem køle af og fjern herefter skindet. Smørret smeltes i en tykbundet suppegryde. Læg gulerod, løg, fennikel og hvidløg i gryden og svits det i 10 minutter. Herefter kommes fiskebouillonen i, sammen med estragon. Lad de simre ved svag varme i 30 minutter. Overfør suppen til en blender sammen med tomaterne, og blend massen til en jævn suppe. Kom suppen tilbage i gryden. Suppen bringes forsigtigt i kog sammen med fløden. Lad det simre i 5 minutter. 1 minut før servering kommes den strimlede røget laks i. Server straks i varme dybe tallerkner. |
|
Opskriften er vist 15936 gange,
og udskrevet 379 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne