Rejeomelet

Rejeomelet, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

HovedretterRet : Hovedretter - Omelet

Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer

Oprindelsesland : Thailand

ThailandIndsendt :     

Ingredienser:
10 tigerrejer evt. med skal (frosne)
2 forårsløg
4 æg
1 dl.piskefløde
1 spsk.sambal oelek
1 spsk.fiskesovs
1 tsk.sukker
0.5 dl.friske korianderblade
2 fedhvidløg
2-3 spsk.jordnødde- eller olivenolie
 
Opskrift:
Pil evt. rejerne ud af skallen efter optøning og hak dem groft. Pisk æg og fløde sammen og tilsæt hakkede pillede forårsløg, sambal oelek, fiskesovs, sukker, friskhakket koriander og det ene pillede og hakkede fed hvidløg. Varm olien på en pande og syd det andet hakkede pillede fed hvidløg ved medium varme, så det ikke branker. Kom æggemassen på og lad den stivne lidt. Kom så rejer på og fold siderne sammen som en halvmåne. Efter at være stegt på den ene halvdel vendes den og steger på den anden side.





karakterer:
Opskriften er vist 20792 gange,
og udskrevet 392 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.1    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu