Rejeomelet
Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer Oprindelsesland : Thailand Indsendt : |
|
|
Pil evt. rejerne ud af skallen efter optøning og hak dem groft.
Pisk æg og fløde sammen og tilsæt hakkede pillede forårsløg, sambal oelek, fiskesovs, sukker, friskhakket koriander og det ene pillede og hakkede fed hvidløg.
Varm olien på en pande og syd det andet hakkede pillede fed hvidløg ved medium varme, så det ikke branker.
Kom æggemassen på og lad den stivne lidt.
Kom så rejer på og fold siderne sammen som en halvmåne.
Efter at være stegt på den ene halvdel vendes den og steger på den anden side.
|
|
Opskriften er vist 20798 gange,
og udskrevet 392 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.1 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne